vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier
vosvis vis leverancier vosvis vis leverancier

mama mia

Neem contact op!

Branzino al forno

4 november 2016 -
Branzino al forno

Zeebaars uit de oven op Italiaanse wijze. Puur. Lekker. Gezond.

Ingrediënten

  • 750 g vastkokende aardappelen
  • boter of olijfolie, om mee in te vetten
  • 250 g kerstomaatjes
  • handje Italiaanse zwarte olijven
  • 6 zeebaarsfilets met vel, elk ca. 200 g
  • 5 eetlepels droge witte wijn
  • basilicumblaadjes (garnering)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Snijd de aardappelen in plakken en kook deze 6-8 minuten tot ze net gaar zijn en giet ze af.

Vet een ovenschaal of braadslede (waar de visfilets in een enkele laag in passen) in met boter of olijfolie. Verdeel er de aardappelplakjes over en leg daarop de tomaatjes en olijven. Leg de visfilets ertussen en schenk de bouillon en de wijn erover. Bestrooi met peper en zout.

Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven, tot het visvlees zacht is. Bestrooi met basilicumblaadjes en serveer het gerecht.eebaars

vosvis vis leverancier

© vosvis.nl - Privacy Verklaring - disclaimer - webdesign: prode

×