vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier
vosvis vis leverancier vosvis vis leverancier

Uw visleverancier

Neem contact op!

Over visleverancier Vos Vis

Vers en divers

Wij zijn Vos Vis. Een dynamische visleverancier met een zeer uitgebreide keuze in vis, visproducten, schaaldieren en schelpdieren. Van zeetongen tot king crab-poten, van tonijnsashimi tot rivierkreeft, van Gillardeau oesters tot kaviaar, van vongole tot zeewier, van Hollandse garnalenkroketten tot dorade en van inktvis(inkt) tot tonijnsalade.

Dagelijks wordt verse en diepgevroren vis van diverse visafslagen aangevoerd, waaronder Breskens, Den Helder, IJmuiden, Lauwersoog, Urk, Stellendam, Scheveningen en Yerseke. De visproducten worden door ons in huis in Nijmegen verwerkt en vervolgens vers en vakkundig verpakt en klaargemaakt voor horeca en andere grootverbruikers.

Kwaliteit op maat

Dagelijks zorgen wij ervoor dat u ons brede assortiment op maat ontvangt. Het zij ontveld, ontgraat, ontschubd, gefileerd, geportioneerd en/of gevacumeerd. Elke bestelling wordt vakkundig onder optimale condities bereid. Zo zorgen we ervoor dat u elke bestelling vers en op maat krijgt aangeleverd.
We staan garant voor hygiëne, versheid en kwaliteit. Naast ons HACCP-certificaat zijn wij ook EG gecertificeerd.

Logistiek

Onze koelwagens leveren aan u 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag. Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Oss, Roermond, Utrecht en Venlo. Het behoort allemaal tot ons verzorgingsgebied.

visleverancier-koelwagens-verse-visvis-kaart-nederland-visleverancier-Vos-Vis

Geschiedenis

Drijvende kracht achter visgroothandel Vos Vis is eigenaar en oprichter John Vos. Na 12 jaar gewerkt te hebben bij de Koninklijke Marine onder andere als kok en na het opzetten en uitbouwen van de visafdeling bij Ven Internationale Versmarkt, begint hij in oktober 2006 voor zichzelf.

12 jaar later kunnen we zeggen dat Vos Vis is uitgegroeid tot een dynamische en ervaren organisatie. Een visleverancier met een gevestigde naam in Zuidoost-Nederland. Daar zijn wij trots op, maar uiteraard blijven we niet stilzitten!

“Klantgericht, kwaliteit en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. Wij denken mee met onze klanten, die onze volledige zorg en aandacht krijgen.

Iedere klant beschouwen wij als uniek. Wij leveren bestellingen op maat. Wij zijn flexibel en kunnen snel inspelen op uw wensen en verwachtingen.

Wat u vraagt maken wij. Ook voor advies op het gebied van innovaties, recepten, praktische verkooptips en andere suggesties kunt u bij ons terecht.”

John Vos, eigenaar Vos Vis

Sinds 2018 is Vos Vis onderdeel van Chefs Culinar. Dat levert de klant synergie en efficiëntie op, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, assortiment en inkoop. Wat er niet veranderd is, is dat we te werk gaan met dezelfde passie en klantgerichtheid als voorheen.

vosvis vis leverancier

© vosvis.nl - algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden - privacyverklaring - disclaimer - webdesign: prode