Krat
Resultaat 1–24 van de 161 resultaten wordt getoond
-
Ansjovis
Verse ansjovis is culinair fantastisch; hij doet het goed in veel gerecht en en is simpel te bereiden.
-
Claressefilet zonder vel
De Claresse is een zoetwaterwitvis die is voortgekomen uit een natuurlijke kruising tussen twee vissoorten uit de familie van de catfish. Hij is dus uitstekend te gebruiken als duurzame vervanger voor overbeviste witvissoorten.
-
Coquilles in schelp Schots
De smaak van de Schotse coquilles is erg goed en iets zoetig. Ze worden voornamelijk met de hand gevist, dit is erg arbeidsintensief, maar ze worden niet beschadigd en er zit geen zand in de schelp.
-
Coquilleschelp leeg
Lege coquilleschelpen, ter decoratie of om gerechten in te maken. Leuk om gegratineerde zeevruchten in te bereiden.
-
Corvina 1-2 kg
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Deze corvina’s wegen tussen de 1 en 2 kilo per stuk.
-
Corvina 2-3 kg
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Het visvlees heeft een volle smaak. Deze corvina’s wegen tussen de 2 en 4 kilo per stuk.
-
Corvinafilet (1-2 kg) met vel
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Deze corvinafilet is gekweekt.
-
Dorade Royale >1000g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge. De hele Dorade royal weegt tussen 800 en 1000 gram
-
Dorade Royale 300-400g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge. De hele Dorade royal weegt tussen de 300 en 400 gram
-
Dorade Royale 400-600g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade royalefilet (400-600g) met vel
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade Royalefilet 300-400g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade Royalefilet 800-1000g met vel
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Forel 18/20
De forel is een zalmachtige, de structuur van de forel is fijn en de smaak van verse forel is vrij neutraal. Deze forellen zijn tussen de 250 en 280 gram per stuk.
-
Forelfilet met vel
De forel is een zalmachtige, de structuur van de forel is fijn en de smaak van verse forel is vrij neutraal.
-
Griet (1) 1-2 kg
De griet is vis uit de familie van tarbotachtigen, orde platvissen.
-
Griet (2) 0,5-1 kg
De griet is vis uit de familie van tarbotachtigen, orde platvissen.
-
Griet (super) 2-4 kg
De griet is vis uit de familie van tarbotachtigen, orde platvissen.
-
Grietfilet 1 (1-2 kg)
Griet is een zeer luxe platvis. De filets zijn gebruiksklaar en gesneden uit grieten van tussen de 1 en 2 kilo.
-
Grietfilet 2 (0,5-1 kg)
Griet is een zeer luxe platvis. De filets zijn gebruiksklaar en gesneden uit grieten van tussen de 500 gram en een kilo.
-
Grietfilet geport.
Griet is een zeer luxe platvis. Wij portioneren de grietfilets voor u.
-
Harder (1) 1-2 kg
Harder nr. 1 heeft een heerlijk romige smaak en een stevige structuur. De harder bezit weinig graten en wordt ook weleens ‘witte zalm’ genoemd.
-
Harder (2) 1-2kg
Deze harder nr. 2 weegt ongeveer tussen de 800 en 1200 gram
-
Harderfilet 1 met vel
Harder heeft een heerlijk romige smaak en een stevige structuur. De harder bezit weinig graten en wordt ook weleens ‘witte zalm’ genoemd. Nr. 1.