Het is nu een toptijd voor platvissen. Ze hebben niet of nauwelijks hom of kuit en zijn stevig en vlezig. Hoewel in het algemeen het…
lees meerNieuws
Maandnieuws augustus 2021
De Zeeuwse oesters, zowel creuse als platte, zijn nog steeds aan het melken. Normaal duurt dit tot half september. Er zijn niet-melkende alternatieven verkrijgbaar. Zowel Zeeuwse mosselen…
lees meerMaandnieuws juli 2021
Vos Vis – Chefs Culinar: zomermagazine!
Samen met onze collega’s van Chefs Culinar presenteren wij de eerste zomereditie van het Chefs Vers magazine. Laat je culinair inspireren van mosselen tot haring, van BBQ…
lees meerMaandnieuws juni 2021
De Hollandse Nieuwe 2021 is verkrijgbaar vanaf woensdag 16 juni. Vlaggetjesdag wordt dit jaar vanwege corona helaas niet gevierd. Het rendement van de schol wordt beter. Kuit en hom…
lees meerTWEEDE PINKSTERDAG GEOPEND
Maandag 24 mei (Twee Pinksterdag) zijn wij geopend. Wij bezorgen op deze dag en ook kunt u gewoon uw bestellingen plaatsen.
lees meerMaandnieuws mei 2021
Zeeuwse zeekraal is weer verkrijgbaar. Het seizoen loopt tot half of eind augustus (import-zeekraal is het hele jaar verkrijgbaar). Eind mei wordt de Zeeuwse hangcultuurmossel weer verwacht….
lees meerKONINGSDAG GEOPEND
Het mag weer! Nog niet volledig, maar een begin is een begin. Vos Vis staat uiteraard weer voor je klaar. Met het oog op de…
lees meerMaandnieuws april 2021
Het seizoen van de Oosterschelde-kreeften is inmiddels geopend en loopt t/m 15 juli. Aan het einde van de maand wordt er weer Zeeuwse lamsoor verwacht. Het seizoen…
lees meerVos Vis – Chefs Culinar: voorjaarsmagazine!
En ook onze eerste voorjaarsmagazine is een feit. Samen met onze collega’s van Chefs Culinar presenteren wij jullie deze lente-editie. Laat je inspireren en geniet van deze…
lees meer