Het seizoen van de Oosterschelde-kreeften is inmiddels geopend en loopt t/m 15 juli. Aan het einde van de maand wordt er weer Zeeuwse lamsoor verwacht. Het seizoen…
lees meerNieuws
Vos Vis – Chefs Culinar: voorjaarsmagazine!
En ook onze eerste voorjaarsmagazine is een feit. Samen met onze collega’s van Chefs Culinar presenteren wij jullie deze lente-editie. Laat je inspireren en geniet van deze…
lees meerMaandnieuws maart 2021
Maandnieuws februari 2021
Maandnieuws januari 2021
De beperkte aanvoer in het begin van het nieuwe jaar kan leiden tot relatief hogere prijzen van verse vis, welke normaliter aanhouden tot zeker half…
lees meerVos Vis – Chefs Culinar: wintermagazine!
Met trots presenteren we je in samenwerking met onze collega’s van Chefs Culinar ons tweede magazine, dat wil zeggen het eerste Wintermagazine. Laat je inspireren en geniet…
lees meerMaandnieuws december 2020
Een toenemende vorming van kuit en hom vergen energie van platvissen zoals griet, schol, tarbot, tong, tongschar, etc. Echter de vetreserves zijn nog steeds prima…
lees meerMaandnieuws november 2020
Het is nog steeds platvissentijd. Er is sprake van beperkte kuitvorming bij onder meer de schol, maar de kwaliteit van het vlees is uitstekend. De…
lees meerHoreca opnieuw getroffen door corona-maatregelen
Beste Ondernemer, Beste (Chef)kok, Beste klant, En zo zitten wij helaas allemaal weer min of meer in hetzelfde schuitje als zo’n 7 maanden geleden en…
lees meerMaandnieuws oktober 2020
Het is nu een toptijd voor platvissen. Ze hebben niet of nauwelijks hom of kuit en zijn stevig en vlezig. Hoewel in het algemeen het…
lees meerChefs Vers | Herfst Magazine
Met trots presenteren wij u de eerste editie van Chefs Vers magazine!: Chefs Vers – editie herfst 2020 Chefs Vers is de verzamelnaam voor de vers-bedrijven van Chefs Culinar : Heerkens Groente & Fruit , Siroen Vlees en natuurlijk Vos Vis…
lees meerMaandnieuws september 2020
Het is nu een toptijd voor platvissen. Ze hebben niet of nauwelijks hom of kuit en zijn stevig en vlezig. Hoewel in het algemeen het…
lees meer