Vers
Resultaat 1–24 van de 221 resultaten wordt getoond
-
Alikruik
De alikruik is een in zee levende kieuwslakje, het slakje is algemeen verspreid in het Noordzeegebied.
-
Amandesschelpen
Amandes hebben een ronde dikke schelp met gelijke kleppen en ze bezitten relatief veel vlees.
-
Ansjovis
Verse ansjovis is culinair fantastisch; hij doet het goed in veel gerecht en en is simpel te bereiden.
-
Claressefilet zonder vel
De Claresse is een zoetwaterwitvis die is voortgekomen uit een natuurlijke kruising tussen twee vissoorten uit de familie van de catfish. Hij is dus uitstekend te gebruiken als duurzame vervanger voor overbeviste witvissoorten.
-
Coquilles 10/20 pot 1kg
De schoongemaakt coquilles zijn ideaal om direct te gebruiken. De coquilles in een pot van een kilo kunt u voor het bakken het beste even droog deppen, dan bakken ze het mooiste bruin.
-
Coquilles in schelp Noors
De smaak van de Noorse coquilles is erg goed en iets zoetig. Ze worden voornamelijk met de hand gevist. Dit is erg arbeidsintensief, maar ze worden niet beschadigd en er zit geen zand in de schelp.
-
Coquilles in schelp Schots
De smaak van de Schotse coquilles is erg goed en iets zoetig. Ze worden voornamelijk met de hand gevist, dit is erg arbeidsintensief, maar ze worden niet beschadigd en er zit geen zand in de schelp.
-
Coquilles vers in pot MSC
De verse coquilles in pot met MSC keurmerk verkopen we per kilo. De schoongemaakt coquilles zijn ideaal om direct te gebruiken.
-
Corvina 1-2 kg
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Deze corvina’s wegen tussen de 1 en 2 kilo per stuk.
-
Corvina 2-3 kg
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Het visvlees heeft een volle smaak. Deze corvina’s wegen tussen de 2 en 4 kilo per stuk.
-
Corvinafilet (1-2 kg) met vel
Corvina wordt ook wel Ombervis genoemd. Deze corvinafilet is gekweekt.
-
Creuse nr. 3 25 stuks zomeroester
De Japanse oester wordt door de Zeeuwen creuzes genoemd. De schelp is bol en krom. Ze hebben een jodium-achtige zilte smaak. De oesters wegen tussen de 86 en 110 gram per stuk. We leveren deze per 25 stuks.
-
Creuses nr. 1 25 stuks
De Japanse oester wordt door de Zeeuwen creuzes genoemd. De schelp is bol en krom. Ze hebben een jodium-achtige zilte smaak. De nr.1 oesters wegen tussen de 111 en 150 gram per stuk. We leveren deze per 25 stuks.
-
Dorade Royale >1000g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge. De hele Dorade royal weegt tussen 800 en 1000 gram
-
Dorade Royale 300-400g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge. De hele Dorade royal weegt tussen de 300 en 400 gram
-
Dorade Royale 400-600g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade royalefilet (400-600g) met vel
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade Royalefilet 300-400g
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Dorade Royalefilet 800-1000g met vel
De dorade royal is een kweekvis, vetter dan de dorade rouge.
-
Écrevisse gepeld 500g
Deze verse gekookte rivierkreeftjes zijn rond de 10 cm lang en ze zijn een miniatuuruitvoering van de grotere zeekreeft. We leveren deze gepelde ecrevi’s per 500 gram.
-
Fine Claire nr3 36st
Fines de Claires no. 3. Wij leveren deze oesters per 36 stuks.
-
Fine Claire Prat-ar-coum nr 3 12 st
Oesters verpakt in kistje van 12 stuks
-
Fine Claires Chapon van Baudit nr. 3 36 stuks
Deze nr.3 oesters wegen tussen de 66 en 85 gram per stuk. We leveren deze per 36 stuks .
-
Fine Clairs nr.3 Prat-ar-coum 36 stuks