vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier
vosvis vis leverancier vosvis vis leverancier

Chefs Vers

Neem contact op!

Chefs Vers logo

Samen met onze collega-versbedrijven Heerkens Groente & Fruit en Siroen Vlees zijn wij allen onderdeel van Chefs Culinar en hebben wij onze ‘verse’ krachten gebundeld onder de vlag van Chefs Vers.

Wij geloven dat versspecialisten onmisbaar zijn. Zij beschikken over enorm veel bruikbare kennis binnen hun vakgebied, die wij graag met u delen. Wij helpen u graag het optimale uit onze versproducten te halen. Een persoonlijke en professionele samenwerking staat centraal.

Chefs Vers staat voor een aantal gemeenschappelijke kernwaarden die u van elk van onze bedrijven afzonderlijk mag verwachten.

Bel ons of een van onze collega versspecialisten gerust voor een afspraak.

 

Even voorstellen

VERSSPECIALIST SIROEN VLEES

Siroen Vlees

Siroen Vlees is in 1989 opgericht door Ronald Siroen vanuit de slagerij van zijn vader. Al generaties lang is de naam Siroen verbonden aan vlees voor de horeca en institutionele markt. Sinds 30 jaar is een hecht team vakmensen dagelijks in de weer om vlees van hoogwaardige kwaliteit te bieden.

Naast het persoonlijke contact en de korte lijnen is Siroen Vlees expert in het produceren op maat. Dat wil zeggen dat “nee” niet bestaat, omdat de wens van de klant altijd bij ons centraal staat. Onze klant bepaalt het product, het gewicht en de verpakking. Wij marineren, kruiden, vullen en rijgen met onze eigen marinades en kruiden, maar doen dat ook volgens jouw recept!

Trends in de markt worden door ons nauwlettend gevolgd, maar zijn zelf ook actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden in en mét vlees. We laten ons inspireren door onze, met zorg geselecteerde, toeleveranciers.

Enkel het beste is goed genoeg om opgenomen te worden in ons assortiment. We doen geen concessies, je kunt bij ons vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. Succesvol ondernemen doe je samen. Jouw belang is ons belang. We kijken ernaar uit om tijdens een gesprek de mogelijkheden te bespreken en onze producten af te stemmen op jouw bedrijf.

Bel gerust!

Roland Siroen

 

Siroen Vlees | T. 0481 459 988 | E. info@siroenvlees.nl

 

 

VERSSPECIALIST HEERKENS

Heerkens Groente & Fruit

Al ruim 20 jaar lang levert Heerkens Vers het lekkerste groente en fruit. Aan restaurants, lunchrooms, cateraars en meer. Van eetcafés tot sterrenrestaurants en van snackbars tot bistro’s. Stuk voor stuk foodprofessionals die de voorkeur geven aan verser dan vers en de allerbeste kwaliteit groente en fruit.

In ons assortiment hebben we meer dan 1.000 verschillende producten. Van paddenstoelen tot exotisch fruit en van cressen tot zeegroenten. En daar komen nog altijd nieuwe groenten- en fruitsoorten bij. Wat je vers haalt is lekker, dat is onze stelregel. Wij stimuleren daarom het eten en verwerken van seizoensproducten. Volop beschikbaar, lekkerder van smaak, gunsti er in prijs en ook nog eens beter voor het milieu.

Wij helpen graag in de voorbewerking zoals het wassen, snijden, portioneren en verpakken. Dit kunnen we garanderen dankzij onze hypermoderne machines en een betrokken team van medewerkers die elke groente- en fruitbestelling met zorg en snelheid verwerken, verpakken en uitleveren. Elke dag weer.

Benieuwd hoe we dat doen? Kom eens een kijkje nemen. Bel of mail ons, een afspraak is zo gemaakt!

Gert-Jan Heerkens

Heerkens Groente & Fruit | T. 0412 611 383 | E. info@heerkensvers.nl

 

VERSSPECIALIST VOS VIS

Vos Vis

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij de Koninklijke Marine onder andere als kok en na het opzetten en uitbouwen van de visafdeling bij Ven Internationale Versmarkt, ben ik in oktober 2006 voor mijzelf begonnen met Vos Vis.

Zo’n 14 jaar later kunnen we zeggen dat Vos Vis is uitgegroeid tot een dynamische en ervaren organisatie. Een visleverancier met een gevestigde naam in Midden- en Zuid-Nederland. Wij blijven natuurlijk niet stilzitten en leveren direct aan 250 klanten van Venlo tot Amsterdam en van Tilburg tot Arnhem.

Vos Vis heeft jarenlange ervaring in de visbranche en zit dicht bij het vuur. Als totaalleverancier van alle vis (dagelijks vers aangevoerd en diepvries), visproducten en schaal- en schelpdieren kun je bij ons terecht voor de meest diverse producten afkomstig uit zowel onze eigen Noordzee als ook alle andere wereldzeeën.

Naast een compleet assortiment en interessante productinformatie geven wij ook advies op het gebied van bereiding, trends en verkoop. Graag brengen we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ook helpen wij om jouw keukenteam professionele fileerkunsten bij te brengen.

Vakmanschap is tenslotte de basis van kwaliteit. Vos Vis staat voor kwaliteit op maat.

Zelf een keer uitproberen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

John Vos

Vos Vis | T. 0486 411 680 | E. info@vosvis.nl

vosvis vis leverancier

© vosvis.nl - algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden - privacyverklaring - disclaimer - webdesign: prode