vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis vis schelpdieren leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier vosvis schelpdieren vis leverancier
vosvis vis leverancier vosvis vis leverancier

Chefs Vers. Onze kernwaarden

Neem contact op!

Chefs Vers staat voor een aantal gemeenschappelijke kernwaarden die u van elk van onze bedrijven (Siroen Vlees, Heerkens Groente & Fruit en Vos Vis) afzonderlijk mag verwachten:

 

Vers verrassend ASSORTIMENT

Assortiment van a tot z in de allerbeste verskwaliteit.

Kernwaarden Vers Verrassend

Wat je vers haalt is lekker. Daarom vertrouwen we voor ons assortiment groenten en fruit op een aantal geselecteerde kwekers in de buurt, vis afkomstig uit onze eigen Noordzee en vlees van Hollandse bodem. Maar ook voor de niet-inheemse versproducten vertrouwen wij op partners die hun reputatie verdiend hebben. Van Asperge tot Zeekraal, van Ansjovis tot Zeetong en van Angus beef tot Zwezerik. Wij leveren een versassortiment van A tot Z in de allerbeste kwaliteit, zodat jij als foodprofessional alle vrijheid hebt om jouw culinaire creativiteit te benutten.

 

Vers verrassend MEEDENKEND

Foodprofessional voor de foodprofessional.

Kernwaarden Vers VerrassendDe smaaksensatie en combinaties die je met versproducten kunt creëren zijn eindeloos. Het vergt veel kennis om de culinaire mogelijkheden van alle versproducten optimaal te benutten. Werk je liever met seizoensproducten? Of wil je bijvoorbeeld een aanpassing maken aan je menukaart? Graag staan we samen met onze vers experts naast jou, denken we met je mee en kijken we naar wat er allemaal mogelijk is. Deze kennis delen we graag. Zo sta jij er nooit alleen voor.

 

Vers verrassend OP MAAT

Perfect afgestemd naar wens.

Kernwaarden Vers VerrassendAls kok en foodprofessional heb jij het al druk genoeg. Dus als wij kunnen helpen dan doen we dat graag. In de voorbewerking van groenten zoals het wassen en snijden, maar ook bij het portioneren en verpakken. Zelfs een unieke salade op maat behoort tot de mogelijkheden. Onze vis kan ontveld, ontschubd, ontgraat, of gefileerd geleverd worden. Wil jij tijd besparen op het bereiden van vlees en culinair toch goed voor de dag komen? Dan is de keuze tussen kruiden, marinades en vullingen bij ons eindeloos. Al onze versproducten zijn precies verpakt zoals jij het wenst. Of het nu gaat om één kilo kippendij of 100 kilo rauwkost. Jouw vraag zet ons in actie.

 

Chefs Culinar | T. 024 711 98 01| E. info@chefsculinar.nl
Siroen Vlees | T. 0481 459 988 | E. info@siroenvlees.nl
Heerkens Groenten & Fruit | T. 0412 611 383 | E. info@heerkensvers.nl
Vos Vis | T. 0486 411 680 | E. info@vosvis.nl

WWW.CHEFSCULINAR.NL/CHEFSVERS

 


Chefs Vers logo
siroen vlees Vos Vis logo Heerkens

vosvis vis leverancier

© vosvis.nl - algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden - privacyverklaring - disclaimer - webdesign: prode